Join Now for Free!
49
Female
Divorced
Belfast, UK
Are you interested?
In their own words

Unë jam një grua e pjekur që ende dëshiron të jetë e lumtur

Pavarësisht moshës, jam një grua e hapur, aktive, e lirë në mendime dhe gjykime. Nuk ka tabu për mua, por liria, sinqeriteti, ndjenjat, emocionet janë shumë të vlefshme. Unë jam i drejtpërdrejtë dhe i sigurt në qëllimet që i vendos vetes

Appearance
Hair
Auburn/Red
Eyes
Gray
Physique
Average
Height
5'  4"   (163 cm)
Family Roots
Swede
Race
White / Caucasian
My Lifestyle
Smoking
Non-Smoker
Drinking
Socially
Has Kids
Yes
Wants Kids
I'll tell you later
Religion
Christian
Education
Some College
Occupation
Executive / General Manager / Consulting
Income
$60,000 - $75,000
Politics
I'll tell you later
What languages do you speak?
English, Albanian, Other
Favorite Music
Country, R&B / Soul
Join Now for Free!