Join Now for Free!
69
Male
Divorced
Kelowna, British Columbia
Are you interested?
In their own words

Looking to meet a sincere, romantic and educated woman.

I would like to meet a sincere, romantic and educated woman. ho takes a good care of herself, dresses well, lives a healthy lifestyle and keeps herself in shape as well. I am a honest, kind, open minded person, looking for someone that appreciates those qualities and hopefully has many of the same. So, let first meet someone, join together, get to know each other, and go from there. One more thing, chemistry is very important. If you want to know anything else, just ask me, and I prefer to communicate by email, phone or video camera You mund te me gjeni vetem kerkoni emrin tim dhe mbiemrin shiko lart emrin tim dhe mbiemrin me gjeni ne f Please make available your picture

Appearance
Best Feature
Eyes
Hair
Brown
Eyes
Hazel
Physique
Average
Height
5'  9"   (175 cm)
Family Roots
Albanian
Race
White / Caucasian
My Lifestyle
Smoking
Non-Smoker
Drinking
Socially
Has Kids
Yes
Wants Kids
I'll tell you later
Religion
Muslim
Education
Master's Degree
Occupation
Nonprofit / Volunteer / Activist
Income
I'll tell you later
Exercise
Regularly
Politics
Liberal
What languages do you speak?
English, Albanian, Russian, Ukrainian, Other
Insights
Describe the perfect evening.
Do të doja të takoja një grua të sinqertë, romantike dhe të shkolluar. Një zonjë, e cila kujdeset mirë për veten, vishet mirë, jeton një mënyrë jetese të shëndetshme dhe e mban veten në formë gjithashtu. Unë jam një person i sinqertë, i mirë, me mendje të hapur, duke kërkuar dikë që i vlerëson ato cilësi dhe shpresoj të ketë shumë nga të njëjtat. Pra, le të takojmë më parë dikë, të bashkohemi së bashku, të njihemi dhe të shkojmë nga atje. Edhe një gjë, kimia është shumë e rëndësishme, nëse kimia ekziston midis meje dhe teje, atëherë gjërat e tjera mund të ndodhin më vonë. Unë e respektoj, kujdesem, mbështes dhe dua zonjën time. Nëse doni të dini ndonjë gjë tjetër, thjesht më pyesni mua, dhe unë preferoj të komunikoj me email, telefon ose kamera video. Lookonlinefor shiko emrin tim Latif Kaçuri me prodhim nefb Ju lutemi vini në dispozicion foton tuaj
Join Now for Free!