Join Now for Free!
57
Male
Separated
Tirana, Tirana County
Are you interested?
In their own words

Virtytet jane ato, qe kane vlere per njeriun!

Që te shkruash diçka te vërtete mbi veten, duhet qe vertet ta njohesh ate.Te njohesh vetveten eshte thelbi i filosofise se Sokratit.Duke njohur ate,ne mund te krijojme mardhenie te drejta me veten dhe te tjeret perrreth.Une besoj se e kam arritur kete.Mund te them se jam nje njeri qe preferoj te jem racional,dhe jo emocional dhe pasionant,me vullnet dhe i sinqerte.Jam njeri i Viryteve dhe jo i Veseve.Me pelqen historia,filosofia,dhe mbi te gjitha jam njeri i Natyres,qe admiroj ate dhe ligjet e saj.Mund te shkruaj edhe me shume....,por po i le per ti zbuluar bashke me karakterin tim te plote gjate bisedave...,gjithashtu edhe foto.

Appearance
Best Feature
I'll tell you later
Hair
Black
Eyes
Brown
Physique
Athletic
Height
5'  6"   (168 cm)
Family Roots
Albanian
Race
White / Caucasian
My Lifestyle
Smoking
Non-Smoker
Drinking
Socially
Has Kids
Yes
Wants Kids
No
Religion
Atheist
Education
Master's Degree
Occupation
Technical Science / Engineering
Income
$30,000 - $45,000
Exercise
Always
Politics
Does Not Matter
What languages do you speak?
English, Albanian, Greek, Italian
Favorite Music
Blues, Classic Rock, Dance / Electronica / House, Reggae
Join Now for Free!