Join Now for Free!
47
Female
Never Married
Prishtina
Are you interested?
In their own words

MENDO SE NE BOTE JE ASKUSHI POR..MENDO SE PER DIKE JE VETE BOTA

Nje fjale na liron nga te gjitha peshat dhe dhimbjet e jetes, ...Jeta s'eshte asgje pa miqesine!!

Appearance
Best Feature
I'll tell you later
Hair
Brown
Eyes
Brown
Physique
Average
Height
5'  9"   (175 cm)
Family Roots
Albanian
Race
Other
My Lifestyle
Smoking
Smoker
Drinking
Socially
Has Kids
No
Wants Kids
Maybe
Religion
Muslim
Education
Some College
Occupation
Other
Income
I'll tell you later
Exercise
Regularly
Politics
Some Other Viewpoint
What languages do you speak?
English
Favorite Music
I'll tell you later
Insights
Describe the perfect evening.
Nje nate me shoqeri plot gezim e hare, duke u percjellur me fjale dhe kenege te bukura shqipe.
How many kids would you like to have?
Qka te them nje eshte pak, dy jane shume(nje e gjysme nuk behet). Mendoj qe kjo nuk mavret vetem nga njera ane.
Join Now for Free!