Join Now for Free!
54
Male
Divorced
Kiel
Are you interested?
In their own words

Jam tip i qete dhe kshu e deshiroje edhe partneren

Deshiroje qe te beje nje jete sa me te qete normale si dhe familjare dhe sa me me pak probleme deshiroje qe edhe Partnerja e ardhshme te jete e njejte ne mendim pa keq kuptim nuk deshiroje qe ti imponoj jeten time askujt po cdo gje me mirekuptim jeta eshte e bukur po vetem atehere ne qofte se njeriu deshiron ta jetoje ashtu sic duhet. Looking For: Shkrimi i tepert eshte fukarallek keshtu qe nuk di se cmundte them tjeter sic e shikoni ashtu edhe vleresoheni

Appearance
Best Feature
I'll tell you later
Eyes
Blue
Height
5'  6"   (168 cm)
My Lifestyle
Smoking
Social Smoker
Drinking
Socially
Has Kids
No
Wants Kids
Maybe
Occupation
Other
Income
I'll tell you later
Exercise
Occasionally
Politics
Some Other Viewpoint
What languages do you speak?
Albanian, German
Favorite Music
Classic Rock, Hard Rock / Metal, Rap / Hip-Hop, Latin
Join Now for Free!